Korábbi írásaimban készítettem neked leírásokat az Osho Zen Tarot kirakási módokhoz és azok értelmezéséhez. Most a Nagy Arkanumok rövid jelentését írtam össze a számodra. Remélem, a segítségedre lesznek.

Nagyon egyszerű a kártya pozíciók jelentése, viszont sok mindent megtudhatsz belőle. Az úgymond közös lapokból kiderül, hogy miben nyilvánul meg a két személy együttes kapcsolata, ugyanakkor láthatod az egyén hozzáállását is az adott viszonyhoz. Ebből kiderül, kinek vannak tisztább érzései, esetleg erősebb félelmei, gátlásai, ugyanakkor azt is...

Ezt a kirakási módot egy konkrét élethelyzet feltárására használom. Megmutatja a benned lévő érzéseket, hozzáállásodat, valamint a reakciódat az adott helyzethez.

Ezt a kirakási módot viszonylag egyszerű kérdések megválaszolására használd! Egyszerűn azt értem, hogy ne legyen túl sok mindennel és mindenkivel összefüggő a kérdés! Próbáld a legegyszerűbben megfogalmazni! Ha jobban belegondolsz, minden kérdés csakis rólad szól!

Az alábbi kirakási módot az Osho Zen Tarot használati útmutatójában találod meg. Minden kártya jelentése oda van írva, de összességében a kirakást nem könnyű értelmezni.