Osho Zen Tarot

"A buddha   senkinek sem monopóliuma, senkinek sem szerzői joga. Az mindenki legbensőbb lényét jelenti. Nem kell buddhistának lenned ahhoz, hogy buddha lehess. A buddhaság túllép minden vallási koncepción - buddhának lenni minden ember alapvető joga. Beszéld rá buddhát, hogy kísérjen végig téged mindennapi tevékenységeid során, hogy életed minden pillanata meditáció, kegy, szépség és áldás legyen."

Osho: No Mind: The Flowers of Eternety

Nagyon egyszerű a kártya pozíciók jelentése, viszont sok mindent megtudhatsz belőle. Az úgymond közös lapokból kiderül, hogy miben nyilvánul meg a két személy együttes kapcsolata, ugyanakkor láthatod az egyén hozzáállását is az adott viszonyhoz. Ebből kiderül, kinek vannak tisztább érzései, esetleg erősebb félelmei, gátlásai, ugyanakkor azt is...

Ezt a kirakási módot egy konkrét élethelyzet feltárására használom. Megmutatja a benned lévő érzéseket, hozzáállásodat, valamint a reakciódat az adott helyzethez.

Ezt a kirakási módot viszonylag egyszerű kérdések megválaszolására használd! Egyszerűn azt értem, hogy ne legyen túl sok mindennel és mindenkivel összefüggő a kérdés! Próbáld a legegyszerűbben megfogalmazni! Ha jobban belegondolsz, minden kérdés csakis rólad szól!

Az alábbi kirakási módot az Osho Zen Tarot használati útmutatójában találod meg. Minden kártya jelentése oda van írva, de összességében a kirakást nem könnyű értelmezni.